IWG Instituutti


IWG Instituutti on vuonna 1979 perustettu saksalais-suomalainen perheyritys ja on sen jälkeen toiminut menestyksellisesti monipuolisella, laajalla ja haastavalla alueella - kielitaidon edistäjänä.

 

Vuodesta 2014 lähtien IWG on laajentanut koulutusvalikoimaansa sekä sisällöllisesti että alueellisesti.

 

Toiminta-alueitamme Tampereen ohessa ovat mm. Oulu, Pori, Seinäjoki, Vaasa, Turku, Espoo, Helsinki, Vantaa, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Mikkeli, Varkaus ja Lahti.

 

IWG:n opetustoiminta tähtää pääasiassa asiakkaiden yritystoiminnan kehittämiseen. Toiminta-ajatuksemme on tuottaa asiakkaillemme yksilöityjä koulutuspalveluita heidän toiveidensa mukaisesti hakemalla uusia ideoita, uusinta tietoa ja taitoa.  Pyrimme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, jolloin voimme tuoda osaamisemme parhaalla tavalla asiakkaiden käyttöön.

 

Vajaan 40  toimintavuoden aikana saatu kokemus kouluttajana, asiakkaiden osoittama luottamus, joustava organisaatio ja ennen kaikkea kielen opetus on osaamisemme ydinalue. Monipuolisuutemme ja luotettavuutemme on tuonut meille vakiintuneen ja yhä kasvavan asiakaskunnan.

Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa yrityksistä ja julkishallinnon yksiköistä. Olemme myös menestyksellisesti hoitaneet useita useamman vuoden kestäviä ESR -rahoitteisia EU -projekteja.

 

IWG Instituutti on kokonaisvaltainen koulutusyritys, jonka ansiosta yrityksen työtekijät pystyvät kommunikoimaan tehokkaasti asiakkaiden kanssa eri viestintätilanteissa.

Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tarkemmin koulutusratkaisuistamme.

  
IWG Instituutti Oy  Koulutustilat:Sepänkatu 20, Oulu
Käyntiosoite: Hämeenkatu 25 BHämeenkatu 25, Tampere
  33200 TAMPEREAleksanterinkatu 15, Helsinki
Puh: +358 3 3891 002Yliopistonkatu 34, Turku
Email: etunimi.sukunimi@iwg-kielet.fiPiippukatu 11,  Jyväskylä
© IWG Instituutti Oy 2018, sivujen toteutus Nettitaivas