Kielikoulutus

 

Uuden kielen oppiminen tai kielitaidon parantaminen on tehokas tapa menestyä paremmin työelämässä. Varsinkin kommunikointi asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa sekä esiintyminen kokouksissa ja neuvotteluissa on joskus haasteellista. IWG Instituutti on jos vuosien ajan antanut asiakkailleen mahdollisuuden valita heille sopivin tapa kehittää kielitaitoaan.


Tärkeimmät kielet ovat englannin lisäksi ruotsi, saksa, venäjä, ranska, suomi S2 kielenä ja espanja sekä portugali. Kieli- ja kulttuurivalmennukset kehittävät taitoja erityisesti kieli- ja kulttuurierojen ymmärtämiseen niin yrityksen sisäisessä toiminnassa kuin asiakaskontakteissa.

 

 

Toiminta

 

IWG vähentää asiakkaiden kielikoulutusjärjestelyihin kuluvaa aikaa hoitamalla asiakasyrityksen koulutustarpeen kartoituksen, testauksen, ryhmien muodostamisen ja raportoinnin kurssisisällöistä, aktiivisuudesta sekä henkilökohtaisista arvioinneista. Koulutuksesta vastaavalle henkilölle annetaan tunnukset, joilla hän pystyy seuraamaan reaaliajassa IWG:n Tietopankissa kuinka kielikoulutus etenee.

 

Kurssin päätyttyä koulutettavalle annetaan linkki jonka kautta he voivat antaa palautetta. Vastaukset kirjautuvat nimettöminä rekisteriin ja tulokset lähetetään asiakasyrityksen koulutuksesta vastaavalle henkilölle. Pitkäaikaisten kurssien kohdalla teemme myös välipalautekyselyn.

 

 
IWG Instituutti Oy  Koulutustilat:Sepänkatu 20, Oulu
Käyntiosoite: Hämeenkatu 25 BHämeenkatu 25, Tampere
  33200 TAMPEREAleksanterinkatu 15, Helsinki
Puh: +358 3 3891 002Yliopistonkatu 34, Turku
Email: etunimi.sukunimi@iwg-kielet.fiPiippukatu 11,  Jyväskylä
© IWG Instituutti Oy 2018, sivujen toteutus Nettitaivas